real madrid tröja 34149

Align

england tröja 39035

.

Guardiola kommer inte att ge sina spelare ledigt trots att de nu har en ledig helg innan Real Madrid -matchen den 7 augusti. real madrid tröja

Guardiola utökade inte varför han inte har respekt för Gunners men de tros vara en del av gruppen av Premier League-klubbar som skrev till Court of Arbitration for Sport och bad dem att vägra varje försök från City att försena ett tvåårigt Champions League -förbud. frankrike tröja

I onsdags gjorde City sju ändringar från startuppställningen som tappade Brighton i helgen och tog dem upp till 137 totalt 2019-20-långt överstigande närmaste utmanare Chelsea, långt tillbaka med 95.

Det är också mer än någon annan man har uppnått i samma tidsram, även Premier League-legender som Arsene Wenger och Sir Alex Ferguson.

Pep tog tillfället i akt att rotera sitt lag, vilande som Raheem Sterling, Kevin De Bruyne och Riyad Mahrez, men det gjorde ingen skillnad för det totala resultatet då City slutade med 2-1-vinnare.

Vinnaren går vidare till en åtta-lagers raka knockout-turnering i Lissabon veckan efter och tar emot den som segrar från matchen mellan Juventus och Lyon-Ligue 1-sidan 1-0 till det goda på halvvägs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *